CégismertetőMinőségirányításSzervezetReferenciákKarrier, álláslehetőségSajtószobaHírek, eseményekHírek, események archívumAkciókAdatvédelmi nyilatkozatHonlap látogatási feltételek és jogi korlátozások
ERŐSÁRAMÚ VEZETÉK ÉS KÁBELKISFESZÜLTSÉGŰ ERŐÁTVITELI KÁBELHALOGÉNMENTES KÁBEL ÉS VEZETÉKKÖZÉPFESZÜLTSÉGŰ ERŐÁTVITELI KÁBELHÍRKÖZLŐ KÁBELGYENGEÁRAMÚ KÁBEL ÉS VEZETÉKSODRAT ÉS SZABADVEZETÉKKatalógus termékei ABC sorrendben
Projekt megvalósításHázhozszállításMennyiségi kedvezményekÉrtékcsökkent termékértékesítésMűszaki tanácsadásKülföldi katalógusokSzolgáltatási területeink
Egyedi megoldások
Tőzsdei hírekÁrfolyam hírekVezető felépítéseSzínjelölésekSzigetelőanyagok tulajdonságaiLeggyakrabban használt kábeldobok műszaki adataiAlkalmazott szabványokKábel jelölésekKisfeszültségű vezetékek méretezése
ÉrtékesítőinkEgyedi árajánlat kéréseMegrendelésElőrendelésIsmertetőÉrtékesítési területeinkÁSZF
Telefonszám, fax, e-mail címekTérkép, megközelítésOnline üzenetküldés
LetöltésekLinkgyűjteményHáttérképekFogalomtár, szótárLetöltéssegédHonlap térkép, sitemap
Ugrás az ElectroCord.hu főoldalárafőoldal      Electro-Cord e-mal cím: electrocord@electrocord.hukapcsolat      Electro-Cord e-mal cím: electrocord@electrocord.huhonlap térkép    
ELECTRO-CORD : A KÁBEL PARTNER | Electro-Cord cím: 1117 Budapest, Hunyadi János út 16.1117 Budapest, Hunyadi János út 16.   Electro-Cord e-mal cím: electrocord@electrocord.huelectrocord@electrocord.hu    Electro-Cord térkép, elérhetőség, címtérkép   

Electro-Cord Kft vezetékes telefonszám: +36 1 371 0303+36 1 371 0303    Electro-Cord Kft mobil telefonszám: +36 30 341 0303+36 30 341 0303    Fax számunk: +36 1 371 0308+36 1 371 0308     
Keresés a honlap tartalmában
az MXCMS8 belső keresőjével
       
   // www.electrocord.hu / Céginfó / Cégismertető

http://electrocord.hu/s/www_electrocord_hu/f/electro-cord-logo-ceginfo-kabel.gif

Online üzenetküldés:
Electro-Cord e-mal cím: electrocord@electrocord.huwww.uzenet.electrocord.hu

Cégnév: Electro-Cord Kft.

Cím:
Electro-Cord cím: 1117 Budapest, Hunyadi János út 16.1117 Budapest, Hunyadi János út 16.

Központi telefonszám:
Electro-Cord Kft vezetékes telefonszám: +36 1 371 0303+36 1 371 0303

Központi mobil:
Electro-Cord Kft mobil telefonszám: +36 30 341 0303+36 30 341 0303

Központi fax:
Electro-Cord Kft fax szám: +36 1 371 0308+36 1 371 0308

Központi email:
Electro-Cord e-mal cím: electrocord@electrocord.huelectrocord@electrocord.hu


Electro-Cord térkép, elérhetőség, címTérkép, megközelítés:
Térkép


NYITVATARTÁSUNK

Hétfő7:30 -16:30
Kedd7:30 -16:30
Szerda7:30 -16:30
Csütörtök7:30 -16:30
Péntek7:30 -14:00
Szombat              ZÁRVA
Vasárnap              ZÁRVA

 Cégismertető

27 éve a magyar építőipari piacon jelenlévő Electro-Cord Kft. tevékenységének középpontjában az ügyfelek állnak, igényeik jobb megismerése és azok minél magasabb szintű kielégítése a teljes kereskedelmi folyamatot meghatározza.

A tulajdonosi kör szakmai múltja meghaladja az 50 évet. Ezen idő alatt kisvállalkozásból a svájci, majd a nemzetközi kábel- és szerelvénypiac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

A történet igazi siker-sztori, de, a sikerhez a kemény munka mellett további fontos tényezők megléte is szükséges, melyeket az Electro-Cord Kft. megvalósít a magyar piacon:

  • együtt gondolkodás a partnerekkel, megbízhatóság, partnerség
  • rugalmasság
  • szakmai tudás
  • biztonságot nyújtó pénzügyi és logisztikai háttér
  • innováció, a megújulásra való képesség
  • minőség a termékeknél, minőség a folyamatokban.

Cégünk a piaci körülményekhez és igényekhez rugalmasan alkalmazkodva, hosszútávon gondolkodva kíván partnerei sikerén keresztül sikeressé válni.

A mindennapi munka során szaktanácsadással, ajánlatadással, pontos kiszolgálással válik hasznos partnerré, ötvözve a svájci megbízhatóságot a magyar innovációval, tradícióval.

A cég telephelye Budapest kiváló közlekedésű csomópontján, a XI. kerületi Dunaparton, az Újbuda Techno Park, mely megfelelő és kulturált hátteret biztosít a logisztikai és a kereskedelmi munkához.

Integrált SAP Business One ügyviteli rendszer használatával az ajánlatkérések, rendelések, számlázások pontos áttekinthetőségét valósítja meg, mely a cégek között folyó munka zavartalan működését biztosítja.

Nyitva tartásunk illeszkedik a partneri kör szükségleteihez és megvalósítottuk a 24 órás kiszolgálás lehetőségét a www.villanyshop.hu webáruházzal.

A műszaki szakma elhivatott támogatása az Electro-Cord Kft. célja és ennek több kezdeményezéssel ad hangot. Néhány évvel ezelőtt ösztönzése mellett megjelent a Kábelkönyv, a műszaki összefoglaló gyűjtemény, melyet a szakma jelentős képviselői állítottak össze.
A mű nélkülözhetetlen kiegészítője a saját kiadású Kábel katalógus, a szakmában különlegességnek számító szakmai szótár összeállítása, internetes felületeken való folyamatos adatfrissítéssel segítjük a tervezők, kivitelezők, tanulók mindennapjait.

Büszkeséggel és örömmel vettük át 5 alkalommal a Business Superbrands díjat, mely cím elnyerése elismerés és felelősség számunkra.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján  történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet arra. A díjat odaítélő független szakértői bizottság  hazai elismert üzleti szakemberekből és szervezetek képviselőiből áll, akik döntésükkel felhívják a figyelmet cégnagyságtól függetlenül mindazon vállalkozásra, amelyek minőséget, megbízhatóságot sugallnak az üzleti világban, melyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat szolgálnak ki.

 

 


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://electrocord.hu/d101-Cgismertet-145-.doc

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.electrocord.hu címlap | Kapcsolat | Honlap térkép | English
Termék | Szolgáltatás | Megoldás | Tudásbázis | Értékesítés | Ügyfélszolgálat | Extrák

Adatvédelmi nyilatkozat | Az electrocord.hu honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti

Copyright © 2008-2011 WWW.MAXELINE.HU Kft.