Hírek, Események

MINIMÁLIS PAPÍR-ÉS MINIMÁLIS NYOMDAFESTÉK FELHASZNÁLÁS, RENDEZETT MŰSZAKI HÁTTÉR AZ ÉPÍTKEZÉS BEFEJEZTÉVEL, AZ EURÓPAI UNIÓS ÉS BELFÖLDI KORMÁNYRENDELETNEK VALÓ MINDENKORI MEGFELELÉS AZ ELECTRO-CORD KORREKT TÁMOGATÁSÁVAL.

Az Európai Unió Építési termék rendelete (CPR) 2017 július 01-től kötelezően alkalmazandó minden tagállamban.

A CPR (CONSTRUCTION PRODUCT REGULATION) MEGHATÁROZZA, HOGY A KÁBEL FORGALMAZÓ KÖTELES AZ EURÓPAI PIACON DOP SZÁMMAL ELLÁTVA ÉRTÉKESÍTENI KIZÁRÓLAG AZON TERMÉKEKET, MELYEK AZ ÉPÍTMÉNYEKBE, VAGY ÉPÍTMÉNYEK RÉSZEIBE ÁLLANDÓ JELLEGGEL LESZNEK BEÉPÍTVE, AMELYEKNEK TELJESÍTMÉNYE BEFOLYÁSOLJA AZ ÉPÍTMÉNYNEK, AZ ÉPÍTMÉNNYEL KAPCSOLATOS ALAPVETŐ KÖVETELMÉNYEK TEKINTETÉBEN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYÉT.

A KÁBELEKRE VONATKOZÓ HARMONIZÁLT TERMÉKSZABVÁNYOK KÉT ALAPVETŐ JELLEMZŐRE TERJEDNEK KI;

–          TŰZVESZÉLYESSÉG, TŰZÁLLÓSÁG

–          VESZÉLYES ANYAGOK KIBOCSÁTÁSA.

A KÁBEL GYÁRTÓK DOP (DECLARATION OF PERFORMANCE) SZÁMMAL LÁTJÁK EL A CE JELÖLT FENTIEK SZERINTI TERMÉKEKET ÉS A TELJESÍTMÉNY NYILATKOZATOT MINDEN FELHASZNÁLÓ RÉSZÉRE ELÉRHETŐVÉ KELL TENNIE SZÜKSÉG ESETÉN A GYÁRTÓNAK ÉS/VAGY A FORGALMAZÓNAK.

AZ ELECTRO-CORD KÖRNYEZETTUDATOS MAGATARTÁSÁVAL ÖNÁLLÓ WEBOLDALON TETTE ELÉRHETŐVÉ KÁBEL FELHASZNÁLÓ VEVŐI RÉSZÉRE A DOP SZÁM ALAPJÁN A TELJESÍTMÉNY NYILATKOZATOT.

A DOP NYILATKOZATOK ELÉRHETŐEK REGISZTRÁCIÓT KÖVETŐEN A WWW.KABELCPR.HU OLDALON, TOVÁBBÁ INFORMÁCIÓKAT ADNAK ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRSAK, VAGY A WWW.ELECTROCORD.HU OLDALON KAP VÁLASZT AZ ÉRDEKLŐDŐ.

MEGVALÓSÍTOTTUK A LEHETŐ LEGSZABÁLYOSABB ÉS A LEHETŐ LEGKÖRNYZETTUDATOSABB RENDELET KÖVETÉST A WWW.KABELCPR.HU OLDAL HASZNÁLATÁVAL.