Electro-Cord Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

Töltse le az adatkezelési tájékoztatónkat PDF formátumban. (új lapon nyílik meg)

Nem személyes adatok gyűjtése

Előfordul, hogy cookie-k, szerver log állományok, statisztikák segítéségével az Electro-Cord Kft. nem személyes (összesített vagy demográfiai) adatokat is gyűjt. Ezeket az adatokat az Electro-Cord Kft. honlap használatának, teljesítményének és hatékonyságának jobb megismerésére és fejlesztésére használja fel.

Hivatkozott webhelyek

Honlapunkról hivatkozások mutathatnak mások honlapjaira, amelyekre nincs befolyásunk és amelyekre a jelen politika hatálya nem terjed ki. Azt tanácsoljuk, hogy lehetőleg olvassa el az ezekre a helyekre (és minden honlapra) feltett adatvédelmi politikát, adatvédelmi nyilatkozatot.

Kérdései vagy észrevételei vannak?

Ha bármilyen további kérdése vagy észrevétele van az adatvédelemmel vagy az adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Honlap látogatási feltételek és jogi korlátozások

AZ ELECTRO-CORD KFT., AZ ELECTROCORD.HU WEBHELYEINEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI ÉS JOGI KORLÁTOZÁSAI

FIGYELEM: A WEBHELY HASZNÁLATA ELÕTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET. A WEBHELY HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZÕNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET (“FELTÉTELEK”) NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET.

Szerzői jogok, copyright: A közölt tartalmak, anyagok (kép, animáció, szöveg és minden egyéb) az Electro-Cord Kft. jogtulajdonát képezik, ezért bárhol máshol – akár idegen nyelven – való újrafeldolgozásuk, megjelentetésük, sokszorosításuk vagy tárolásuk (a gép és szerverek cache-ét kivéve) kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélyével történhet. Ilyen jellegű igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha a törvény másként nem rendelkezik- az Electro-Cord Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Az Electro-Cord Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Electro-Cord Kft. weboldalai kapcsolódnak.

Mivel az Electro-Cord Kft. nem tudja garantálni sem szerverei, sem a szervereinek lévő internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szervereihez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így az Electro-Cord Kft. nem vállal felelősséget a szerverei esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Electro-Cord Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Kérdései vagy észrevételei vannak?

Ha bármilyen további kérdése vagy észrevétele van a honlap látogatási feltételeivel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Electro-Cord Kft kereskedelmi tevékenységét 2023.09.04. napjától a cég anyavállalata, a Feszültség Kft. veszi át. 2023.09.04-től szerelvényekre is várjuk ajánlatkéréseiket, forduljanak hozzánk bizalommal! Várható termékkínálatunkról a Feszültség Kft. webáruházában tájékozódhatnak! Köszönjük az eddigi lojalitásukat és a közös munkát, reméljük a jövőben is megtisztelnek bennünket megrendeléseikkel és szállításaikkal. Kereskedelmi tevékenységünk, konfekcionálási és szállítási szolgáltatásaink a jövőben is a szokásos üzletmenetben zajlanak, várjuk megrendeléseiket! Az Electro-Cord Kft. csapata
TISZTELT PARTNERÜNK!
Overlay Image
Sky Rocket Your Agency Income
Get Our Free Guide to