Minőségirányítás

Az Electro-Cord Kft. minőségpolitikája

Kereskedelemmel foglalkozó vállalat hosszútávon csak akkor lehet eredményes, ha a tulajdonosok és az ügyfelek érdekei a működés során összhangban vannak egymással. A tulajdonosok számára fontos gazdaságos és eredményes működés feltétele és a vevők szempontjából biztosítéka annak, hogy a vevőket jó minőségű áruval, versenyképes árakon, megfelelő technikai feltételek mellet szolgáljuk ki. Üzleti alapelvünket tehát a következők szerint fogalmazhatjuk meg :
Legyen az ügyfelek és a vállalat kapcsolata mindkét fél számára előnyös, és abból mindkét félnek nyeresége származzék!

Milyen üzletpolitikát kell folytatnunk ahhoz, hogy a fenti alapelvet hosszútávon megvalósítsuk?
A válasz egyszerű: munkánkban az ÜGYFELEKET, a MINŐSÉGET és tevékenységeink FOLYAMATOS JAVÍTÁSÁT kell a középpontba helyezni. Ehhez a következő MINŐSÉGPOLITIKÁT fogalmazzuk meg:

  1. Munkánk eredményét jelző árbevételi és gazdaságossági mutatóinkat folyamatosan javítjuk.
  2. Törekszünk ÜGYFELEINK igényeinek jobb megismerésére, és azok minél magasabb szintű kielégítésére a teljes kereskedelmi folyamatban, szakszerű segítséget nyújtva termékeink kiválasztásához, naprakész termékinformációkat biztosítva
  3. ÜGYFELEINKNEK csak jó minőségű terméket ajánlunk és szállítunk.
  4. BESZÁLLÍTÓINK rendszeres minősítésével kívánunk megbízható hátteret biztosítani a kiváló termékeink minőségnek ;
  5. Kiválóan képzett KOLLÉGÁK alkalmazásával lehetőség nyílik olyan speciális igények kielégítésére is melyek versenyképessé tesznek minket, egyúttal törekszünk dolgozóink magas színvonalú továbbképzésére, ismeretanyaguk állandó bővítésére.
electro-cord kft. minőségirányítás